Цени и срокове за доставка

Цени и срокове за доставка


Цена за доставка чрез куриер (само чрез куриерски фирми Еконт Експрес и SPЕEDY):


Цената за доставка от www.ritual.bg е около 5.00лв., според тарифите на горепосочените куриери.


При поръчка над 100.00лв. доставката до офис на куриер е безплатна(Еконт Експрес и SPЕEDY).


При поръчка над 150.00лв. доставката до адрес на клинета е безплатна(SPЕEDY)..


При поръчки под 150.00 лв. за доставката до адрес се начислява допълнителна такса от 3 лв.(SPЕEDY).


Услугата „Доставка във фиксиран час“ се заплаща винаги от клиента и трябва да е в интервала 10.30 – 17.30 ч. Стойността на тази услуга се заплаща на куриера. Тази сума не е калкулирана в цената на доставката.


 


Срок за обработване и доставка:


Поръчаните продукти се доставят с куриер от горепосочените фирми на посочен адрес за доставка в рамките на ДВА до ПЕТ работни дни, с изключение на местата, които се обслужват по график. Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници, период на кампания, промоционални активности или други възникнали евентуални обстоятелства, като www.ritual.bg си запазва правото едностранно, без да информира потребителя, да удължава посочените срокове с до седем дни!


Всяка поръчка, направена в работен ден от 00:00 часа до 16:00 часа започва да се обработва в рамките на същия работен ден!


Поръчка, направена в работен ден след 16:00 часа започва да се обработва на следващия работен ден, след 10:00 часа.


Поръчка, направена след 15:00 ч. в петък (или последен работен ден, преди поредица почивни) започва да се обработва след 10:00 часа в понеделник (или на първият възможен работен ден, след 10:00 часа).


Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, за което ще бъдете уведомени своевременно от наш сътрудник.


www.ritual.bg не носи отговорност в случай, че забавянето се дължи по вина на куриера, извършващ доставката.


Важно:


Онлайн магазинът не приема плащания, които според Наредба Н-18 се считат за „плащания в брой“! Затова предлагаме само плащане с пощенси паричен превод по куриер или по банков път, като паричен превод. 


Заявените и поръчани артикули се доставят от куриерската фирма, като доставката се извършва на предварително посочен от клиента офис на куриер или точен адрес на географската територия на Република България, като се изключват доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др. (които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България).


При получаване на пратката си заплащате само посочената стойност на наложения платеж и задължително проверявате цялостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!


Можете да отворите пратката веднага след като я приемете и в случай, че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви (при условие, че това е възможно).


Ако сте платили предварително по банков път, НЕ дължите плащане на куриера!


При посочен неточен / неправилен адрес, лице за контакти и / или телефонен номер за доставка и контакт, това прави поръчката невалидна и НЕ обвързва www.ritual.bg със задължението за изпълнение на доставката.


В случай, че Клиентът НЕ бъде намерен на посочения от него адрес или не отговаря на посоченият телефонен номер за връзка, www.ritual.bg се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.